6de Paas Kever Treffen

Op Paasmaandag was het terrein rond de parochiezaal van Winksele-Delle de “place to be” voor alle Volkswagenfanaten. Hier werd voor de 6e keer het Paastreffen georganiseerd. Luchtgekoelde Volkswagens uit alle hoeken van Europa komen op dit treffen samen om te pronken met hun wagentje. Uiteraard veel Kevers, maar ook heel wat andere bekende en minder bekende VW’s. Een sfeervolle organisatie waar zowel de auto-freak als de toevallige passant zich thuisvoelde. Hou alvast de volgende editie in het oog: www.paaskevertreffen.be

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s