Herent wordt wakker met logo van Wild in’t Park voor de deur!!!

Tijdens de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 april is op mysterieuze wijze het logo van Wild in’t Park op de stoep van verschillende openbare plaatsen in Herent aangebracht.Het gaat over een actie van de Wild in’t Park werkgroep die op een ludieke en onverwachte manier hun festival nog eens onder de aandacht wil brengen. Mensen die hun kinderen naar school brengen, naar de bakker gaan, de Bib, hun stamcafé of naar het frituur zullen zeker niet naast het oranje logo kunnen kijken. Om de inwoners niet weken na het festival nog te confronteren met de actie gebruikten de WIP-spuiters speciale spuitbussen met stoepkrijt. Na een aantal dagen zal er geen spoor meer van te zien zijn en kan het openbare leven terug logovrij verlopen. Van heel de actie wordt een filmpje gemaakt, zo kan de stunt via de digitale weg ook bekeken worden.

Het Wild in’t Park festival is op vrijdag 7 en zaterdag 8 mei en pakt o.a. uit met De Kreuners, Buscemi, Meuris2010, Yevgueni, Sergio, Dirk Stoops en vele anderen.

Meer info over het festival (en tickets) via www.wildintpark.be

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s