Feestelijke opening “Open Huis Marant”

Het Huis Marant is geen onbekende in Herent. Sinds woensdag 28 april is er echter een nieuw onderdeel geopend: het Open Huis Marant.
Hebt u zin in een gezellige babbel? Komen thuis de muren op u af? Wilt u graag (nieuwe) mensen ontmoeten? Hebt u de behoefte om uw hart te luchten aan iemand die naar u luistert?
Dan kunt u terecht in Huis Marant!

Het huis zet zijn deuren open op woensdagnamiddag (13.30-16.30)  en donderdagavond (18-19.30). U kan er genieten van een drankje en een goed gesprek. Marant is geen café, wel een ontmoetingsplaats waar u goed ontvangen wordt door vrijwilligers uit Groepswerking Marant.

Behalve het Open Huis zijn er nog heel wat andere initiatieven binnen de Groepswerking Marant: er wordt gewerkt rond verschillende thema’s zoals cultuur en sport. Zo wordt er binnenkort zelfs een bezoek gebracht aan de Kon. Elisabethwedstrijd.  Ann Knuts : “Het is onze bedoeling om mensen met verschillende dingen te laten kennismaken. Later kunnen ze dan in groep beslissen waar ze verder willen op ingaan en verderwerken. Ook komen er binnenkort workshops waar de mensen zelf actief met theater en schilderen kunnen bezig zijn.”

Meer info bij Ann Knuts: 016/298 832 of op www.sociaalhuisherent.be

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s