1 mei: Feest- en Wereldmarkt 2010

Wereldmarkt

Veel volk op de been voor de jaarlijkse 1 mei markt.  Vooral op de Wereldmarkt in het Wildemanspark was het een bonte bedoening. Je kon er terecht voor verschillende buitenlandse hapjes, infostands over verschillende organisaties, een drankje, animatie,… Veel muziek en dans zorgden voor de nodige sfeer.

Ben Rottiers (FC De Kampioenen) was samen met schepen Jo De Clercq de animator van het voetbalspel van Herent-Zuid. Voor heel wat jonge spelertjes was het een feest om een bekende TV persoon in levende lijve te zien.

Meer sfeerbeelden vindt U in de fotogallerij.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s