Zitting raadscommissies I en IV

Woensdagavond 5 mei waren de volgende raadscommissies in zitting bijeen: commissie I (leefmilieu, landbouw, ruimtelijke ordening, duurzame ontwikkeling, mobiliteit, toerisme  -schepen Jos Bex) en commissie IV (Openbare werken, gelijke kansen, woonbeleid – schepen Arlette Caes).

Op deze zittingen worden een aantal punten uit de voorbije gemeenteraad extra uitgelicht en besproken. Ook de volgende gemeenteraad wordt voorbereid. Men verwacht op zo’n commissiezittingen meestal een saaie stoffige bedoening. Het was dan ook een verademing om te merken dat hier een dynamische en gedreven ploeg mensen bezig is met het werken aan een betere gemeente. Met open vizier worden punten besproken en afgewerkt. Zowel de nodige ernst als humor bij bepaalde situaties zijn aanwezig.

De gemeenteraad heeft zitting op 11 mei om 20u in zaal De Nok.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s