Lentejogging / Halve Marathon Ivo Van Damme

JC Veltem organiseerde op zaterdag 7 mei haar jaarlijkse lentejogging/halve marathon Ivo Van Damme. En dit respectievelijk voor de 20ste en 30ste keer. Ook de kleintjes konden deelnemen aan een korte run.
Voor de “grote” wedstrijden kwamen een 350-tal atleten aan de start opdagen.  Buiten de halve marathon (21,1km), stonden er ook wedstrijden van 5,15km en 12,16km op het programma. Karel Blanchart uit Heverlee was met 81 jaar de oudste deelnemer!!!
De halve marathon werd gewonnen door Maarten Van Der Donck uit Herentals in een tijd van 1h13’47”. Koen Smeets werd tweede op een 3tal minuten. Christian Capelle finishte derde. Wim Doise was de eerste Herentenaar op de 11e plaats. Ook TV gezicht Michel Wuyts nam aan de wedstrijd deel.
Bij de dames ging de overwinning naar Gerda Engelen in1h39’41”. Lieve Mees uit Herent finishte als tweede.

Alle uitslagen kan U vinden op de website van JC Veltem-Beisem.

Meer foto’s vindt U in deze fotogallerij.

. . . .

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s