Wild Gym Acro Rock Team maakt zich klaar voor Belgisch Kampioenschap

Zaterdag 17 april vonden in het Nederlandse Helmond de Benelux kampioenschappen plaats van de acrobatische Rock&Roll. Het team van Wild Gym uit Herent behaalde de overwinning!! Na een jaar van keihard trainen onder leiding van coach Lies Vanhalewijck, was deze titel de kroon op het werk.
Aanstaande zaterdag 15 mei staan de Nationale Kampioenschappen op het programma. Uiteraard wil het team ook schitteren op deze wedstrijd. Emke, Fien, Lena, Lieze, Margo en Zoë zijn er in ieder geval klaar voor!!
Supporters kunnen ze zeker nog gebruiken: U bent zaterdag vanaf 12u van harte welkom in de Ivo Van Damme Sporthal. Het is trouwens de eerste keer dat een wedstrijd van zo’n hoog niveau in onze buurt wordt georganiseerd. Dus laat deze kans niet voorbijgaan!!

Hier kan U alvast even meekijken naar de laatste training.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s