Gemeenteraad 8 juni

Op 8 juni had de gemeenteraad zitting in een zeer warme De Nok. De temperatuur ging nog meer de hoogte in als de oppositie vragen bleef stellen bij de budgetwijziging 2010. Het waren oa Veer Dusauchoit, Danny De Greef, Philippe Scheys, Maarten Forceville en Jos Renard, die duidelijke bedenkingen hadden bij een aantal nieuwe budgetverhogingen. Aan burgemeester Kuijpers (schepen van onderwijs), Arlette Caes (schepen van openbare werken) en Luk Draye (schepen van financiën) werd gevraagd om tekst en uitleg te geven.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s