Gemeenteraad 23 november

Voor en na….
De Herentse gemeenteraad voor en na het vertrek van de (bijna) voltallige oppositie…
Wederom een erg bewogen gemeenteraad: de financiële toestand van de gemeente blijft zwaar doorwegen op de agenda van de gemeenteraad. Nadat schepen Draye een overzicht gegeven had van de situatie, was er uiteraard mogelijkheid tot repliek vanuit de oppositie.
Philippe Scheys (CD&V), Rik Daems (Open VLD) en Veer Dusauchoit (Groen!) hadden scherpe kritiek op het huidige beleid. Voor hun blijft het duidelijk dat projecten als de bouw van het nieuwe gemeentehuis, het (eventueel) nieuwe sportcentrum/zwembad,… de gemeente op de rand van een faillissement brengen.
Daarna werd de hele situatie nog meer ten top gedreven toen voorzitter Kuijpers weigerde, op vraag van de oppositie, om de volgorde van de resterende agendapunten aan te passen. Met uitzondering van het Vlaams Belang en LDD, verliet de voltallige oppositie hierop de zaal…
Wordt dus wederom vervolgd…
De volledige fotoreportage kan U vinden op deze link


Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s