Kerstconcert in het Hannah-huis

Het begint ondertussen traditie te worden: het jaarlijks Kerstconcert in het Hanna-huis. We konden genieten van muziek gebracht door Lode Luts (piano) en Herman Van Puyenbroeck (cello). Verder werd er poezie gelezen door Mark Meekers en Guido Cloet. Door de gezelligheid van de galerie en de gastvrijheid van Leni, had dit concert een zeer warme sfeer. Dit konden de toeschouwers uiteraard appreciëren, want buiten lag er een dik pak sneeuw. Het geheel werd afgesloten met kaas en wijn.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s