Gemeenteraad 11 januari

De eerste gemeenteraadszitting van het nieuwe jaar. Dit was meteen de gelegenheid om vanuit Herent Fair Trade de gemeenteraadsleden te bedanken met een cadeautje. De gemeente levert namelijk al 5 jaar mee inspanningen om de titel “Fair Trade Gemeente” waar te maken. Burgemeester Kuijpers zat de zitting voor met de sjerp van HFTG om zijn schouders.
Het was een relatief rustige gemeenteraad. Heel wat punten zijn doorgeschoven naar de volgende agenda omdat er nu niet de gepaste antwoorden konden gegeven worden of omdat de procedures niet duidelijk waren.
Het blijft ook duidelijk dat de oppositie niet indommelt: men blijft zich vragen stellen bij oa de financiële situatie en de besparingen. Ook waren er uiteraard vragen ivm het plotse vertrek van Maurice Elincx  (zie blogbericht 8/1).

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s