Toast Literair…

Met “Toast Literair” zette het Davidsfonds zondag taal en literatuur op meer dan honderd plaatsen in Vlaanderen in de schijnwerpers. Ook de afdeling Herent-Veltem-Winksele deed mee. Vier leden brachten hun kijk op taal en poëzie: Rik Van Gorp stond als inleiding stil bij de bijzondere kracht van taal en poëzie.  Ghislaine Gilissen, Lieve Devijver en Luk Draye lazen daarna uit eigen werk. Tussendoor zorgden enkele jonge muzikanten olv Wilfried Van Gorp voor muzikale intermezzo’s. Achteraf werd er geklonken op het nieuwe jaar.

 

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s