Trefmoment vrijwilligers

Jaarlijks organiseert het ACW een trefmoment om de vele vrijwilligers die zich sociaal inzetten extra in de bloemetjes te zetten. Deze keer was het rvt Betlehem de plaats van afspraak. Alle vrijwilligers kregen een pluim als bedanking voor hun inzet tijdens het voorbije jaar. ACW voorzitter Willy Verbeek benadrukte in zijn toespraak het belang van het vrijwilligerswerk. Hij veroordeelde ook een aantal gemeentelijke besparingsmaatregelen. Deze besparingen treffen nu vaak de sociale organisaties die al zoveel moeite hebben om budgetair rond te komen. Directeur Hentzen (Betlehem) zorgde voor een rondleiding in de nieuwe vleugel van het tehuis. Vanaf eind februari kunnen de bewoners er hun intrek nemen.


Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s