Sociaal restaurant in De Hemelboom

Het Sociaal Huis is gestart met een sociaal restaurant in De Hemelboom. Met dit initiatief wil men mensen de gelegenheid geven om samen te eten. Want “samen eten” is veel meer dan enkel voedsel nuttigen. Het is gezelliger, het smaakt beter en het biedt de mogelijkheid om andere mensen te ontmoeten. Het restaurant staat open voor cliënten van het Sociaal Huis of mensen die nood hebben aan sociale ontmoeting. Chef-kok Pol zorgt, samen met Monica, Jennifer en Rita, dagelijks voor een lekker driegangenmenu. Het restaurant is elke werkdag open. De maaltijd wordt geserveerd om 12u.  Vooraf inschrijven is een must!!!
Meer info in het Sociaal Huis (016/298 855).

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s