Jazz in de Wildeman

De Herentse “Blue Note Jazzclub”? Die sfeer was er in ieder geval in de Wildeman. Heel het weekend stond in het teken van de jazz. Vrijdagavond kwam Kurt Van Eeghem langs om  een introductie tot de rijke jazzmuziek te brengen. Zaterdagavond was er dan de “praktijk”: een sterke live set van The Swingdealers. Dit kwartet bracht een bloemlezing van zowel standards als jazzy versies van meer moderne nummers. Daarbovenop had het team van Pieter Taccoen (gc De Wildeman) de zaal helemaal in de jazz-sfeer gebracht. Compleet met antieke toog, houten tafeltjes, kaarsjes,…

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s