hART musical krijgt meer en meer vorm.

hART oftewel Herent ARTistiek, verzamelt de 8 Herentse verenigingen die actief zijn met dans, toneel en muziek: De Draaikolk, De Hommel, Trouw & Moed, de Harmonie, Villa Dansa, United Brass, het Hagenkoor en strijdkoor Kontrarie.
In het voorjaar van 2012 plannen ze een superproductie: een musical met acteurs, zangers en dansers uit al deze verenigingen. Centraal in het verhaal van deze musical staat de figuur van pastoor Van Bladel. De muziek, de teksten, de  choreografie,… alles wordt vanaf nul bedacht, gecomponeerd en uitgeschreven. Naast de verenigingen zijn oa de Cultuurraad, gc De Wildeman, de Heemkundige Kring en de Cultuurdienst bij dit project betrokken.
Uiteraard organiseer je dit niet op een-twee-drie… Het hele produktieteam is nu al bezig met de voorbereidingen. Deze week was er ook voor de eerste keer een technisch lokatiebezoek in de hal op de Foresco site. Daar zal de musical volgend jaar worden uitgevoerd.

Je kan het hele productieproces volgen op de hART blog

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s