Kick-off Wild in’t Park 2011

Maandagavond werd het startschot gegeven van Wild in’t Park 2011. Deze “kick-off” vond plaats in het Wildemanspark met oa enkele gratis vaten en een akoestisch setje van Owen. Vanaf vandaag is het programma officieel bekend en is de voorverkoop gestart. Raymond vh Groenewoud, CPeX, a Brand,… zullen allemaal te bekijken zijn op 6 en 7 mei. Ook dit jaar wordt er weer naar gestreefd om het festival zo breed mogelijk toegankelijk te maken. Het is belangrijk dat Wild in’t Park de sfeer van een buurtfeest blijft behouden, aldus de organisatie.

Meer info op wildintpark.be

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s