Voetbalspektakel in 3e Prov. D.

Spektakel was er inderdaad tijdens de wedstrijd FC Herent-SC Aarschot: na een kwartier voetballen in de 2e helft legde de scheidsrechter de wedstrijd stil en stuurde hij iedereen naar de kleedkamers… Aanleiding hiertoe waren de voortdurende beledigingen aan zijn adres door Aarschot-supporters. Deze supporterskern, de zogeheten “12e man”, had reeds eerder in de wedstrijd te horen gekregen dat men moest stoppen met het spuien van kritiek op het leiderstrio. Na een onderbreking van een tiental minuten, werd de wedstrijd hervat.
De hele wedstrijd werd gedomineerd door een sterke Herentse ploeg. Zelfs nadat Wouter Stroobants met 2 gele kaarten van het veld was gestuurd en Herent dus met 10 man verder moest, kon Aarschot geen overwicht afdwingen. Vooral in het maken van snelle en doordachte combinaties was Herent de sterkere ploeg. Het harde werk werd beloond met twee mooie doelpunten van Bjorn Van Passel. Herent blijft hiermee aan de leiding in hun competitie. Wolfsdonk volgt op 2 punten.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s