Cultuurforum 2011

Tijdens het Cultuurforum werd de hART-musical voorgesteld. De bezoekers kregen tekst en uitleg over het project door coördinator Pieter Verboven. Maar er was ook al een muzikaal en visueel voorsmaakje: de koren en de toneel- en muziekverenigingen brachten enkele intermezzi om iedereen in de sfeer te brengen.
Aansluitend werd er een eerste aanzet gegeven om de verschillende werkgroepen (scenografie, techniek, PR, catering,…) te laten starten. De musical wordt pas volgend jaar uitgevoerd, maar uiteraard is er nog heel wat werk aan de winkel. Wil je zelf ook meewerken, neem dan een kijkje op de blog van hART.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s