Broederlijk Delen – dag

Een geslaagde Broederlijk Delen dag in De Kraal. Zaterdagnamiddag konden kinderen en jongeren er terecht voor verschillende workshops. Zo was er djembéles, Afrikaans dansen, verteltheater,… Een prima manier om deze jonge mensen kennis te laten maken met oa het Afrikaanse continent en de problemen in het “Zuiden” in het algemeen. Broederlijk Delen bestaat dit jaar trouwens 50 jaar. “Maak ons overbodig…” is hun treffende slogan voor dit feestjaar.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s