nieuwe judoclub Edo

Judo op competitief en recreatief niveau stimuleren, dat zijn de belangrijkste doelstellingen van Judoclub Edo. Zaterdag werd gestart met de eerste trainingen onder deze nieuwe vlag. Het is duidelijk dat Edo van aanpakken weet: van bij de start staat er een goed georganiseerde club op poten. Hoofdtrainster is Karola Imbrechts (4de Dan trainer A). Het was zaterdag dubbel feest voor voorzitter Ingmar Van Eylen: hij haalde brons op de nationale kampioenschappen Kata.
Momenteel telt de club een 30tal leden. Heb je ook zin om je aan te sluiten? Wees er dan snel bij, want de eerste 50 nieuwe leden krijgen een gratis sporttas met het logo van de club. Je kan natuurlijk ook enkele gratis proeflessen volgen om te kijken of judo wel iets voor jou is. Meer info op judoclubedo.be

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s