Paaskevertreffen 2011

Het Paaskevertreffen in Delle was weer een kleurrijke bedoening. Zelfs voor de niet-autofreaks is het toch telkens de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen.Heel wat oude Volkswagens uiteraard, maar toch ook enkele andere (luchtgekoelde) wagens. En je kon niet alleen wagens van Vlaamse en Waalse clubs bekijken, ook heel wat Duitse en Nederlandse rijders waren present. Het team van organisator Yves Rochette zorgde voor een vlot verloop van de dag.

One comment

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s