HO Veltem schittert op jeugdtornooi.

Nadat vorige week FC Herent een jeugdtornooi organiseerde, was het deze week de beurt aan de collega’s van HO Veltem. Een stralende zon, veel ploegen en een piekfijne organisatie: succes gegarandeerd dus.
Blikvangers van de dag waren de eigen spelers van HO Veltem (U9). Als voorbereiding op volgend seizoen hadden deze jonge kerels zich ingeschreven in een hogere leeftijdscategorie. Ze leverden een méér dan schitterende prestatie door door te stoten naar de finale. En dat dus tegen spelers die allemaal een jaar ouder zijn!!!  In de finale moest men uiteindelijk de duimen leggen tegen de ploeg uit Sterrebeek. Maar op deze manier toont de jonge Veltemse ploeg dat ze klaar zijn voor het nieuwe seizoen. Proficiat aan spelers en trainer!!

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s