5 jaar Herent Fair Trade Gemeente

Herent is een Fair Trade gemeente. En dit is ondertussen al vijf jaar het geval. Dit wil zeggen dat Herent al vijf jaar lang voldoet aan de nodige criteria  hiervoor. Deze criteria zijn oa dat het gemeentebestuur het verhaal moet ondersteunen en dat lokale diensten, horeca en winkels Fair Trade producten moeten aanbieden of verkopen. Ook moet er een trekkersgroep binnen de gemeente actief zijn om voortdurend de nodige aandacht en promotie rond Fair Trade op punt te houden.
Tijdens de Wereldmarkt werden de verschillende Herentse Fair Trade spelers bedankt voor hun inzet de voorbije jaren. Iemand die extra in de bloemetjes werd gezet is Katrien Ryde. Zij is sinds jaar en dag de drijvende kracht achter dit project.

Wat extra foto’s kan U vinden in de fotogalerij.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s