Ballonnen voor Wild in’t Park

Elk jaar organiseert Wild in’t Park wel een stunt om de aandacht op het komende festival te vestigen. Dit jaar gebeurde dit met balonnen. Op de Wereldmarkt werden door de deelnemende jeugdverenigingen enkele honderden balonnen de lucht ingelaten. Zaterdagnacht was men al op pad geweest om op verschillende plaatsen in Herent ballonnen op te hangen. Aan één van deze ballonnen hangt trouwens een gratis toegangsticket. Dus als je ergens een ballon tegenkomt: ga zeker een kijkje nemen, want misschien kan jij gratis naar Herent’s grootste buurtfeest volgende week!!!

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s