Wild in’t Park 2011: dag 1

Wat een feest… Deze eerste dag was meteen de meest memorabele van alle WitP edities: een volledig uitverkocht Wildemanspark!!  Méér dan 2600 bezoekers kwamen genieten en feesten op Herents grootste buurtfeest.
Owen opende zeer sterk. Ze blijven bewijzen dat ze een straffe live-band zijn. Daarna was het de beurt aan Raymond vh Groenewoud & band. Van hun kregen we een zeer zwoele set. Dit paste perfect bij de warme temperaturen op deze zomerse avond. CPeX, oftewel “de mannen van’t stèd”, kwamen ons, de Herentse plattelandbewoners, wat cultuur bijbrengen. Ambiance in de tent uiteraard 😉 Na de Mixfitz trokken de feestgangers naar den Ouden Tijd voor de afterparty.

Meer foto’s kan U bekijken door te klikken naar de fotogalerij

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s