Gala der kampioenen 2011

Jaarlijks zet de gemeente haar kampioenen in het zonnetje. Ook dit jaar zijn er weer heel wat buitengewone sportprestaties geleverd door sportieve Herentenaars. Naast Belgische titels waren er ook enkele Benelux, Europese en wereld titels.

Bart Swings werd uitgeroepen tot Sportfiguur 2010-2011. Deze jongeman heeft dan ook heel wat op zijn palmares geschreven: hij behaalde vorig jaar diverse gouden en zilveren medailles op zowel het Europees als het wereldkampioenschap skeeleren. Bart maakte ondertussen ook de overstap naar het ijsschaatsen. Daar brak hij meteen het Belgisch record op de 10km. Ook broer Maarten deed het supergoed door de Europese titel te behalen.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s