11e Wieler- en voetbalbeurs in Delle

Veel volk op deze jaarlijkse ontmoetingsplaats voor sportfanaten op zoek naar foto’s, boeken of andere accessoires van hun favoriete renners of voetballers. Organisator Jozef Hamels slaagde er dit jaar in om er echt een internationale beurs van te maken: er waren standhouders uit oa Nederland, Frankrijk, Zwitserland en zelfs Italie. Bij de bezoekers ook enkele bekende ex-renners: zo zagen we bv Frans “Sus” Verhaegen (ex-winnaar van Kuurne-Brussel-Kuurne) rondkuieren tussen de tafels.
Uiteraard was Willy Vanden Eynde ook van de partij. Deze sympathieke Dellenaar was beroepsrenner van 1964 tot 1972. Hij behaalde een aantal mooie overwinningen en nam zelfs deel aan de Ronde Van Frankrijk in 1966.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s