1ste Barbecue Judoclub Edo

De kersverse judoclub Edo organiseerde zaterdag een BBQ in zaal Den Ouden Tijd. Lekkere gegrilde hapjes, gebakken door de leden van de club. Ook mensen die enkel langskwamen om een drankje te nuttigen waren uiteraard welkom. “De club groeit stilaan meer en meer: nieuwe leden en ook heel wat aanvragen voor proeflessen” weet hoofdtrainster Karola Imbrechts. Tijdens de twee zomermaanden is er geen training. Maar vanaf september is iedereen met interesse in judo weer welkom. Meer info op judoclubedo.be.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s