Bij de buren op de koffie!

Dagelijks zijn vluchtelingen op zoek naar een beter bestaan.  Via Fedasil komen sommige asielzoekers ook in Herent terecht. Omdat deze mensen uiteraard niet bekend zijn met onze gemeente, organiseerde het Sociaal Huis een “open dag” om hun te laten kennismaken met de Herentenaars.  En uiteraard is het voor de Herentse bewoners een gelegenheid om hun nieuwe buren beter te leren kennen. Het werd een gezellige namiddag met oa koffie, thee en dessertjes uit verschillende landen. Maar bovenal ook met heel wat aangename babbels. Kristina Mendeleeva toonde een film die zij een tijd geleden maakte over vluchtelingen in Herent.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s