Kick-off hART musical

De hART-musical blijft verder en verder groeien. Audities zijn achter de rug, tekst- en muziekschrijvers zijn aan de slag, vergaderingen,… Tijd dus om heel de bende medewerkers eens bij mekaar te brengen. Op die manier konden acteurs, muzikanten, technische medewerkers en sympathisanten mekaar ontmoeten. Deze kick-off vond vrijdag plaats in de Foresco-loodsen. De musical wordt volgend jaar april uitgevoerd in één van deze loodsen.
Projectcoördinator Pieter Verboven gaf uitleg over het verloop van de productie. Verder konden de aanwezigen kennismaken met oa regisseur Jan Reynaerts,tekstschrijver Jos Stroobants en componist Jeroen D’Hoe. Meer info over de musical op de blog van hART.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s