Open Tuinen 2011

De Landelijke Gilden hielden dit jaar weer een Open Tuinen weekend. In onze gemeente kon je ook enkele tuinen bezoeken. Bij de familie Luyten-Bollion in Winksele staat het ecologisch concept centraal: geen pesticiden, regenwater, zelf composteren,een houtwal,… Het resultaat is een prachtig “natuurlijk” geheel.
Bij de familie Fabry-Mathys (Herent) kon men een totaal ander concept bekijken. Hier wordt alles piekfijn gesnoeid en afgemeten: strakke lijnen van de buxushagen, een prachtige koi-vijver en een voortuin met Oosterse sfeer. Het bewijs dat ook een kleine tuin achter een rijhuis een bijzondere tuin kan worden.

Meer info op de website van Open Tuinen

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s