Iers buurtfeest in Veltem

Hoe organiseer je een buurtfeest? Je kan gaan voor het traditionele buurtfeest-met-barbecue, of je kan natuurlijk ook iets originelers bedenken… En dit gebeurde zaterdag aan de Kerkhofweg in Veltem. Het buurtcomité organiseerde daar voor de tweede keer een thema-buurtfeest. Nadat er vorig jaar in Braziliaanse sfeer werd gefeest, werd het dit jaar een echt Iers feest. Compleet mét Guinness van het vat, Irish beef en folksongs. ‘De thema’s zijn niet zomaar lukraak gekozen’, vertelt mede-organisator Dirk, ‘Er is altijd wel een link met bv een buurtbewoner van dat land. Volgend jaar gaan we denkelijk voor een Congolees feest.’

Meer foto’s kan U bekijken in de fotogalerij van Dirk Hermans

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s