twee-stratenfeest in Delle

Het buurtcomité Pote- en Reikemstraat organiseerde zaterdag voor de eerste keer een twee-straten-buurtfeest. ‘Nadat vorig jaar onze straten heraangelegd werden, wilden we dit ook uitgebreid vieren met een buurtfeest’, zegt mede-organisator Jos in zijn openingsspeech. ‘De gemeente hield toen wel een receptie in het Ellehuis, maar een feest moet je toch in de straten zélf houden!!’
Naast de pick-nick, het dessertenbuffet en drank aan wel heel democratische prijzen, was er ook kinderanimatie. Men had gezorgd voor een zelfgemaakt snoepspel en er was sportieve animatie door buurtsport-animatrice Inge van de gemeente Herent.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s