Ontbijt met bubbels bij Velvoc

Dit jaar geen mosselfeest bij volleybalclub Velvoc, wél een uitgebreid ontbijtbuffet. ‘Er zijn al meer dan voldoende mosselfeesten in de gemeente…’, klinkt het bij de organisatie, ‘vandaar dat we eens iets anders wilden organiseren’
De Warotzaal werd voor deze gelegenheid extra smaakvol aangekleed. Voldoende keuze om lekker lang en rustig te ontbijten was er zeker: spek met eieren, cake, zelfgemaakte confituur, koffiekoeken,…mét een glaasje bubbels erbij.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s