Herentse Chiro is weer gestart


Dit weekend startte het nieuwe werkjaar voor de Chirojeugd in Vlaanderen, dus ook in Herent. Dit jaar staat het thema “armoede” centraal. ‘We gaan dit seizoen heel wat activiteiten en spelletjes afstemmen op dit thema’, vertelt groepsleider Michaël Renard (21).
Iedere zondag is de Herentse jeugd welkom vanaf 14 uur aan de Chirolokalen. ‘We zijn nu met ongeveer een 130-tal leden, maar er kunnen er nog altijd bij…’, aldus Michaël. Om het nieuwe werkjaar feestelijk te starten, werd er zaterdag een pétanquetornooi georganiseerd. Mede dankzij het schitterende zomerweer was de sfeer bijzonder gezellig. Zondag was het dan om 14u verzamelen geblazen om de aftrap te geven van dit nieuw Chirojaar.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s