Nog geen oplossing voor speelpleintje Delle

Het Ellehuis en het aanpalend speelpleintje in de Ellestraat gaan verdwijnen. De buurtbewoners voerden enkele maanden geleden actie om een volwaardig alternatief te bekomen. Schepenen Jo De Clercq (SP.A)  en Arlette Caes (SP.A)  kwamen donderdagavond één en ander verduidelijken tijdens de dorpsraad in Delle. De Clercq is bevoegd voor onder andere stedenbouw en sport. Caes voor openbare werken, ruimtelijke ordening en mobiliteit.
35 buurtbewoners kwamen meeluisteren in de kleine parochiezaal van Delle. Organisator Rudi Overloop (Landelijke Gilde) gaf als inleiding een kort overzicht van de problematiek. Daarna was het woord aan beide schepenen.
‘Het Ellehuis was in te slechte staat om het te behouden. Het moest sowieso afgebroken worden’, opent Jo De Clerq zijn betoog ‘ Voor de diverse verenigingen die er onderdag vonden, hebben we ondertussen oplossingen gevonden.’
‘Wat betreft het speelpleintje zijn we nog bezig met het zoeken naar een geschikte lokatie’ ,gaat Arlette Caes verder ‘ We hebben een aantal opties, maar we kunnen er nu nog niets over kwijt. We verwachten tegen het einde van dit jaar een definitieve oplossing te kunnen presenteren.’

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s