Winksele Kermis 2011


Jong en oud kon zich het voorbije weekend uitleven aan de Warotzaal. Deze 18e editie van Winksele Kermis kreeg de medewerking van een prachtige nazomerzon. ‘Vorige week heb ik in de gietende regen de uitnodigingen rondgedragen ‘,vertelt organisator Hugo Coomans ‘Nu het dit weekend zo’n mooi weer is, kijk ik er met plezier op terug…’
Veel volk dus op de verschillende kermisattracties. Een kleine rondvraag bij de jongeren leerde dat de “Power Wave “de populairste attractie was.
Ook dit jaar organiseerde het Sociaal Huis samen met enkele verenigingen een actie op de Winkselse Kermis. Op 17 oktober is het Werelddag van Verzet tegen Armoede. Kinderen en jongeren die opgroeien in gezinnen in armoede, worden vaak buitengesloten van sociale activiteiten zoals bijvoorbeeld een kermis. Met hun actie wil men dit extra onder de aandacht brengen.

De volledige fotogalerij kan U bekijken op deze link

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s