Smullen bij de Lipsevallei

Ambachtelijke wijn- en biermakers “De Lipsevallei” organiseerden zaterdag hun “Brabantse Tafel” in de parochiezaal van Delle. Verschillende kazen, vleeswaren, wijnen en bieren waren de smakelijke hoofdrolspelers van deze avond.

De Lipsevallei wil mensen samenbrengen die interesse hebben in het zelf bier en wijn maken. Maandelijks zijn er verschillende samenkomsten. Er zijn zowel theoretische als praktische evenementen. Zo was het vorige week zaterdag bijvoorbeeld fruitpersdag: alle leden kunnen dan hun appels en peren laten persen in de grote fruitpersen van de vereniging. Zo hoeft men zelf geen dure toestellen hiervoor aan te kopen.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s