Pelagie Pijpops wordt 100 jaar

Deze kranige mevrouw wordt aanstaande donderdag 100 jaar. Om één en ander al te vieren, was er zondag een uitgebreide receptie voor familie, kennissen en buren. Ook haar tien jaar jongere zus Louisa was van de partij. Tijdens de voorafgaande misviering werd Pelagie letterlijk in de bloemetjes gezet door haar achterkleinkinderen. De buren hebben dan weer haar woonst aan de Winkselsesteenweg prachtig versierd. Ook de rest van de straat ziet er feestelijk uit met ballonnen en bordjes die verwijzen naar de 100 jaar.
Pelagie werd geboren op 10 november 1911. Ze huwde tijdens de tweede wereldoorlog met Theo Cockx. Jammer genoeg werd ze al in 1958 weduwe. Geruime tijd baatte ze een kruidenierswinkel uit in St-Gillis bij Brussel.
Pelagie is altijd een bezige bij geweest. Ook nu nog: pas sinds twee jaar is er een poetshulp die komt helpen in het huishouden maar heel wat klusjes doet ze nog altijd zelf!! Ook in haar tuintje blijft Pelagie nog actief werken.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s