De Draaikolk speelt “Taxi-Taxi”

Toneelkring De Draaikolk speelt ter gelegenheid van hun 30-jarig bestaan de komedie Taxi-Taxi van Ray Cooney. We laten U hier al kennismaken met het stuk.

Het verhaal in een notedop: Johnny Desmedt is een doodgewone zelfstandige taxichauffeur. Of toch niet, want hij leidt een dubbelleven en woont met Marleen in Kessel-Lo en met Vicky in Veltem. Dankzij zijn strakke uurrooster slaagt hij erin zijn chaotisch privéleven in evenwicht te houden tot hij op een dag in het ziekenhuis belandt met een hersenschudding en beide dames hem bij de politie aangeven als vermist. Om zich te redden uit de netelige vragen van twee politie-inspecteurs liegt hij zich permanent te pletter en sleurt hij in zijn leugens zijn bovenbuur Stan mee.
Voldoende verwikkelingen dus om de draad kwijt te geraken. En dat is dan ook de bedoeling, want Johnny en zijn naasten raken verstrikt in een web van leugens dat tot dolkomische situaties leidt.

Er wordt gespeeld op vrijdag ,zaterdag en zondag 25, 26 en 27 november en vrijdag en zaterdag 2 en 3 december in de zaal van de Pastoor De Clerckschool in Veltem. De regie is in handen van Edgard Van Gijsel.

Meer info en reservaties op: dedraaikolk.be. U kan de volledige fotogalerij bekijken op deze link: Taxi-Taxi

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s