Trouw & Moed speelt “Komaan Kameraad”

Een knettergek stuk van Ray Cooney en een toneelvereniging die het beste van haarzelf laat zien: voldoende ingrediënten voor enkele avonden toneelplezier. Het stuk speelt zich af tijdens de koude oorlog. Een overgelopen Russische balletdanser zorgt ten huize van de Britse commandant Rimmington voor de nodige hilarische situaties.
Volgende acteurs zijn aan het werk: Alex Desmedt (Gerry Buss), André Van Hemel (Bobby Hargreaves), Chantal Pardon (Janet Rimmington), Cèline Kesteloot (Alicia Courtney ), Jos Pelgrims (Veldwachter Pulford), Koen De Vilder (Hoskins), Ludo Heuvelmans (Laver), Ruud Rans (Commandant Rimmington), Stef Weets (Petrovyan), Tina Boven (Nancy Rimmington)
U kan dit stuk nog bekijken op vrijdag 2 en zaterdag 3 december in de Parochiezaal van Delle (20u). De regie is in handen van Judith Mathijs.
De fotoreeks kan U bekijken op deze link.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s