Kerstmarkt in ’t Groeihuis

’t Groeihuis is een project dat startte midden jaren ’90. Initiatiefnemers Lieve Fierens en Jos Van den Bergh waren op zoek naar een plek waar men mensen de nodige rust en vorming kon geven om terug zichzelf te worden. In 1998 kreeg men een oude schuur op het domein Betlehem in erfpacht.
Ondertussen is deze schuur omgebouwd en ingericht met logeerkamers, werkruimtes en sfeervolle leefruimtes. Een 30-tal vrijwilligers steken regelmatig de handen uit de mouwen om ’t Groeihuis verder en verder uit te bouwen. Jaarlijks organiseert men ook een Kerstmarkt. Op deze markt zijn enkel zelfgemaakte stukken en eigen bereide producten te vinden. Met de opbrengst wordt telkens iets nieuws in het gebouw gefinancierd.
Naast de Kerstmarkt was er ook een tentoonstelling met kunstwerken gemaakt door medewerkersvrijwilligers van ’t Groeihuis.

Meer info over het project op: www.groeihuis.be.  De fotogalerij van de Kerstmarkt kan U bekijken op deze link.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s