Verhalen rond het haardvuur

De parochieploeg van Herent organiseert deze adventsperiode een aantal nieuwe projecten. Zaterdag konden de kinderen terecht in de pastorie om te luisteren naar verhalen rond het haardvuur. Naast de traditionele Kerstverhalen was er ook plaats voor legendes en verhalen uit andere religies. Ook knutselden de kinderen een aantal mooie Kerstattributen in mekaar. ‘Het is de eerste keer dat we dit organiseren’,’vertelt pastor Thijs Smeyers ‘Een kleine vijftig kinderen doen mee, een buitengewoon succes!’

Woensdag 21 december om 20u is er “Poezie op het kerkplein”: een aantal van de teksten die op het plein rond de O.L.-Vrouwkerk hangen, zullen worden voorgelezen, afgewisseld met een streepje muziek. Uiteraard is er ook een tas glühwein, soep of chocolademelk bij de hand.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s