Vier kunstenaressen stellen hun werk voor

Zaterdag 10 en zondag 11 december was er open-deur bij juwelenontwerpster Nik Audenaert in de Kerkstraat in Beisem. Naast haar eigen creaties, was er ook nog werk van drie andere creatieve dames te bekijken. ‘Ik probeer iedere keer andere kunstenaars uit te nodigen’, vertelt Nik, ‘Op die manier blijft het telkens boeiend voor de bezoekers’. Nik studeerde kunstgeschiedenis en archeologie aan de KULeuven. Enkele jaren geleden volgde ze een opleiding juweelontwerp aan het IKA te Mechelen. Diverse werken van haar hand kan U ook bekijken op haar website nikaudenaert.com. Mensen die de tentoonstelling gemist hebben, kunnen Nik’s werk ook bekijken bij Bleu Celeste langs de Naamsesteenweg 180 in Heverlee.

Dominique Dewinne uit Veltem stelde bijzonder groenwerk en vilt voor. Dominique organiseert ook regelmatig workshops voor mensen die zelf aan de slag willen met bloemschikken en vilt. Neem hiervoor een kijkje op degroenenoot.be

Marleen De Vos (Wilsele) toonde enkele van haar originele werken in keramiek. ‘Ik haal mijn inspiratie uit de diverse opleidingen die ik gevolgd heb’, vertelt Marleen, ‘Ik probeer die verschillende dingen dan samen te combineren in mijn werken’.

Veerle Maes (Gent) is creatief met kleurrijke sierdraad. Ze is vooral actief met zijden garens. Originele gehaakte juweeltjes zijn het resultaat.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s