veertienjarige Emmanuel van der Beek maakt promoclip voor hART-musical

Over een drietal maanden gaat de hART-musical in première. Dit grootse project van de gezamelijke Herentse muziek-,  zang-, en dansverenigingen moet uiteraard bij een breed publiek bekend gemaakt worden.Om één en ander visueel aan te kondigen wordt er een promoclip in mekaar gestoken die U binnenkort te zien zal krijgen.

Het concept en de regie hiervan is in handen van de veertienjarige Emmanuel van der Beek uit Veltem.  Deze jongeman is al een hele tijd gebeten door het film-virus. ‘Ik weet eigenlijk niet hoe ik hier mee begonnen ben’, vertelt Emmanuel,  ‘Maar filmen en monteren is écht mijn ding’. Enkele jaren geleden maakte hij onder andere al begeleidende filmpjes bij de live-muziek van de Herentse harmonie.

‘We hebben in het verleden al enkele voorbeelden van zijn creativiteit gezien’, vertelt hART-projectleider Pieter Verboven, ‘Dus reden genoeg om Emmanuel hier ook zijn ding te laten doen.’

Zondagavond werden  in de Foresco-hal (waar de musical zal plaatsvinden) video-opnames gemaakt. Acteurs Veerle  Van den Steen en Jeroen Rommelaere speelden een stukje uit de musical, Emmanuel registreerde. ‘Ik wou vooral de koude, industriële sfeer van de fabriekshal goed naar voor laten komen’, zegt Emmanuel, ‘Zonder decor, zonder kostuums, beperkt licht,… heel koel allemaal…’

U kan de hART-musical volgen op de hART-blog

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s