Gezocht: oude foto’s van Delle

Dellenaar Jozef Hamels staat niet alleen bekend als levende wieler-encyclopedie, hij is ook specialist in alles wat met Delle te maken heeft.
Onlangs is hij gestart met de blog “Delle, vroeger en nu“. Op deze blog zijn heel wat historische wetenswaardigheden te vinden over Delle.

‘ Mijn interesse voor de geschiedenis van Delle komt eigenlijk voort uit mijn verzamelwoede voor alles wat met het wielrennen te maken heeft’, vertelt Jozef. ‘Naast het sportnieuws ben ik indertijd ook begonnen met oude foto’s en weetjes over Delle te verzamelen’. In het jaar 2000 was hij één van de auteurs van het boek “100 jaar Delle”.
Ondertussen is die verzameling verder uitgegroeid tot een bijzonder geheel. Mooi initiatief van Jozef dat hij deze info nu ook voor het grote publiek beschikbaar maakt.

‘Ik ben echter nog op zoek naar heel wat materiaal om de blog aan te vullen’, meldt Jozef. Zo is hij nog op zoek naar foto’s van verenigingen (vroeger en nu), processies, oude foto’s van de Parochiale feesten,…
Hebt U zelf nog foto’s van Delle, dan kan U Jozef hier een ongelooflijk plezier mee doen. Hebt U de foto’s niet in digitaal formaat? Geen probleem, Jozef scant de foto’s in en bezorgt U de originelen terug.

U kan contact opnemen met hem via jozef.hamels@telenet.be of bellen op 016/60.73.33
De blog kan U bekijken op http://www.bloggen.be/dellejh48/

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s