Indoor speeltuin in Winksele

Zondag organiseerde De Kraal-Winksele ism de Landelijke Gilde Winksele-dorp voor de tweede keer een indoor-speeltuin in de Warotzaal. Organisator Koen Cauwels had een mooi programma voor de kinderen in mekaar gestoken: er waren springkastelen, een hindernisparcours, een kleurwedstrijd en nog heel wat andere spellen waar de jongeren zich konden op uitleven.

‘Met deze activiteit willen we als Landelijke Gilde de band met de jongeren nauwer aanhalen’, vertelt ontslagnemend voorzitter Hugo Kestens. ‘We zijn inderdaad aan verjonging toe’, zegt nieuwe voorzitter Wim Vanwalleghem. ‘In de nieuwe bestuursploeg is daarom plaats gemaakt voor een aantal nieuwe, jonge bestuursleden’.

Naast de indoor-speeltuin organiseert de Landelijke Gilde Winksele nog heel wat andere activiteiten. Zo is Winksele jaarlijks een vaste stopplaats tijdens de “Ronde van Leuven”. ‘De laatste zondag van augustus is inderdaad een drukke dag voor ons’, vertelt Hugo Kestens, ‘Tijdens de doortocht van de fietsronde zorgen we voor hapjes en drankjes. Tegelijk organiseren we ook ons bekende petanquetornooi’.

Verder is de Gilde ook nog betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse oktober-kermis.

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s