Wild in’t Park wordt vijf in mei

Herents grootste buurtfeest mag dit jaar inderdaad reeds vijf kaarsjes uitblazen. De kick-off werd maandag gegeven in het Wildemanspark met enkele gratis vaten en een akoestisch setje van Esther en Fatou.

‘ Het blijft inderdaad de bedoeling dat dit festival een groot feest is waar iedereen welkom is, jong én oud’, vertelt organisator Pieter Taccoen ‘En ook dit jaar is er weer extra aandacht voor bezoekers met een handicap. Zo zijn er onder andere een rolstoelvriendelijke houten vloer, aangepaste toiletten en een ADL-tent voor extra zorgen’.

Op de affiche staan dit jaar kleppers als Daan, El Fish, De Mens, The Wolfbanes en Les Truttes. Ook het lokale talent mag zich uitleven: Stella Nova, The Herfsts, Esther & Fatou en Rudy Bravo zullen het beste van zichzelf geven.

Wild in’t Park heeft dit jaar plaats op 4 en  5 mei, uiteraard in het Wildemanspark. Meer info op wildintpark.be

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s