Open-deur bij Fietsen Bram te Winksele

Sleutelen aan fietsen is altijd een favoriete bezigheid geweest van Bram Vranckx uit Winksele. Ondertussen is zijn hobby uitgegroeid tot een voltijdse bezigheid. Dit weekend waren er open-deur dagen in de gezellige winkel aan de Kleine Spekstraat 6 te Winksele. Samen met zijn vriendin, familie en vrienden onthaalde Bram zijn klanten met een hapje en een drankje..

‘In 2009 ben ik met de fietsenwinkel gestart in bijberoep’, vertelt Bram, ‘Dit heb ik een tweetal jaar volgehouden, nadien werd het te druk en heb ik mijn job kunnen opgeven om fulltime als zelfstandige verder te gaan’.

Ondertussen zijn we een jaar verder en de zaak wordt steeds drukker en drukker. ‘Het is de bedoeling om eind volgend jaar te verhuizen naar een nieuwe lokatie’, gaat Bram verder, ‘De nieuwe winkel komt aan het kruispunt van de Lipselaan en de Vilvoordsebaan’.

Meer info kan U vinden op de website van Fietsen Bram

Submit a comment

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s